Saat
Üyelik Girişi
Site Haritası
Takvim

ANASAYFA


     Vitosol 100-F Düzlemsel Kollektör

   
Üretici : VIESSMANN
Ürün Özellikleri
Düzlemsel kollektör 2,3 m² Brüt alan: 2,5 m² Absorber yüzey: 2,3 m² Maksimum işletme basıncı: 6 bar
        Detaylar
 
 
Detaylar

Gerek yakıt fiyatlarının artışı gerekse artan çevre bilinci nedeniyle sıcak su hazırlanması ve ısıtma desteği sağlamak amacıyla günümüzde güneş kollektörleri gittikçe yaygınlaşmaktadır. Güneş enerjisi yeryüzündeki en büyük enerji kaynağıdır. türkiye'de bir yılda 1 m² alan üzerine ortalama 1600 kWh güneş enerjisi(bir başka deyişle yaklaşık 165 m³ doğalgazın üretebildiği kadar enerji) düşmektedir. Artan talep karşısında Viessmann her türlü ihtiyaç ve kullanıma uygun çözüm sağlayan Vitosol güneş enerjisi sistemlerini sunmaktadır. Tüm Vitosol kolektörlerinin ortak özelliği yüksek verim, işletme emniyeti ve uzun ömürdür. Kolektörler paslanmaz çelik, alüminyum, bakır ve solar-cam gibi korozyona dayanıklı malzemelerden imal edilmişlerdir. Viessmann fişli bağlantı sistemi sayesinde kolektörler kısa sürede monte edilebilmektedir.

Vitosol 100-F'in üstünlükleri:

  • Yüksek verimli seçici kaplama absorber yüzeyli düzlemsel güneş kolektörü.
  • Kolektör yüzeyi: 2,3 m² (düşey veya yatay montaja uygun).
  • Yüksek seçici kaplama absorber yüzeyi, entegre edilmiş borulama ve etkili ısı izolasyonu sayesinde yüksek verim.
  • Esnek kolektör bağlantı boruları sayesinde kısa montaj süreleri. Fişli bağlantı sistemi ile 12 adete kadar kolektör birbirine seri olarak bağlanabilmektedir.
  •  Vitosol 100-F üniversal olarak kullanılabilir: Düz ve eğimli çatılara montaj, bina cephelerine montaj veya serbest montaj.
  • Viessmann düzlemsel kolektörler sıcak su üretimi ve mahal ısıtması desteği için uygundur.
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339
Hava Durumu